interieurbouw
 • Achter de schermen bij Gyma interieurbouw

  Een familiaal successverhaal

  Interieurbouw is een vak apart en al sinds 1989 dé specialiteit van interieurbedrijf Gyma BV uit Brecht. De passie voor maatwerk werd hier letterlijk met de paplepel doorgegeven, want verschillende generaties werken dag in dag uit samen in de zaak. Guido Lauryssen, zijn echtgenote Mayke Van Den Broeck, zoon Tim en dochter Anneke staan tegenwoordig aan het roer van het familiebedrijf en zetten de Gyma tradities met evenveel enthousiasme als weleer verder.

 • Klein en groot(s) tegelijkertijd

  Hoewel we bij Gyma BV de typische waarden en troeven van een kleinschalig kmo-bedrijf uitdragen, zijn we zeker geen kleine speler in de interieurbouw sector. We maken immers deel uit van de grotere holding waartoe ook aluminium- en metaalbewerkingsbedrijf Alu-Coating en brievenbussen fabrikant Larob behoren.

  Dit hechte partnership verklaart ons uitgebreid en competitief aanbod in hout- en metaalschrijnwerk op maat en geeft ons de financiële en administratieve slagkracht en zekerheden om ook grootschalige interieurbouwprojecten en overheidsopdrachten zonder enige aarzeling aan te nemen.

 • Wat we allemaal ontwerpen, maken en plaatsen
  • casco afwerking & Gyproc werken
  • partiële of gehele interieurrenovatie
  • slimme deursystemen & binnendeuren

  • maatmeubelen & binnen schrijnwerk
  • (inloop)kasten & dressings op maat
  • op maat gemaakte badkamers & keukens


Enkele van onze corporate merken

Kwaliteit boven Kwantiteit

Uiteraard beweert elk bedrijf de beste kwaliteit te bieden, maar bij Gyma BV nemen we die belofte héél serieus. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons geen holle begrippen, maar dagelijkse realiteit. Dit is hoe we onze kwaliteitsbelofte waarmaken.

Onze interieurarchitecten realiseren doordachte interieurdesigns die generaties lang mooi en praktisch blijven. Daarbij vertalen we jouw voorkeuren en onze technische expertise in één realistische 3D-visualisatie zodat je vooraf perfect weet hoe je nieuwe interieur eruit ziet.

We zetten het 3D-interieurontwerp om in digitale technische tekeningen. Voor het geheel en voor elk onderdeel apart sturen we deze digitale instructies naar onze computergestuurde en uiterst accurate CNC-machines in de schrijnwerkerij. De leveren millimeter precies maatwerk af.

Voor Gyproc werken en de montage van maatwerk interieurs sturen we uiterst ervaren stielmannen ter plaatse. Onze Gyproc plaatsers maken bovendien deel uit van het Saint-Gobain Gyproc Pro Team dat uitzonderlijke productkennis en vakbekwaamheid onderstreept.

We zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf en hechten veel belang aan persoonlijke veiligheid op het werk en op de werf. Daarom volgen onze medewerkers regelmatig bijkomende veiligheidsopleidingen.

Persoonlijk contact met onze klanten geniet steeds onze voorkeur. Stap dus gerust even binnen in onze showroom in Brecht om kennis te maken met ons team! Ook flexibele service is een evidentie, ook na oplevering!

 • Kennismaken, samenwerken of solliciteren?

  Stel ons jouw project, je producten of jezelf gerust even voor om te ontdekken of we binnenkort samenwerken.