HET ZIT HEM IN DETAILS | OOG VOOR KLASSE EN DETAILS

Na een drukke werkdag wil je thuiskomen in een rustige omgeving. Home sweet home. In deze keuken is er oog voor detail: strakke gestroomlijnde details! De spoelbak en kookplaat liggen mooi in vlakbouw in het composieten werkblad van SILESTONE waardoor poetsen geen uitdaging meer is. Ook de zwarte ATAG toestellen vallen op en lopen in één vloeiende beweging over in de greeploze witte kastdeurtje. Bij de koelkast plaatsten we een SERVO-DRIVE-systeem van BLUM. Hierbij heb je geen handvat meer nodig op je deur: duw tegen de deur en hij spring helemaal vanzelf open. Oeps! Duw je toch per ongeluk tegen deze deur, dan sluit hij na enkele seconden weer vanzelf. Zo blijft alles lekker vers in je koelkast.

Voor de woonkamer werd er gekozen voor een nis in HI-MACS. HI-MACS is een naadloos materiaal en kan tot 12mm dikte, waardoor dit alles nog verfijnder en strakker oogt. Met de volledige ingebouwde dimbare ledstrip kies je ’s avonds je eigen sfeer.OPTIMAAL DE RUIMTE GEBRUIKEN

Bij Gyma kiezen we er heel vaak voor om de ruimte (visueel of effectief) volledig te benutten. Dit zorgt voor een groter geheel, maakt de ruimte visueel en gevoelsmatig hoger. We hebben een oneindig aanbod aan grepen maar durven soms een stapje verder gaan. Zoals in dit geval: een dressing met draaideuren en aluminiumgrepen op de kopse kanten van de fronten.

SCHUIFDEUREN OP MAAT
    • Ons deuren-gamma is groot: schilder-, pivoterende… deuren, alsook strakke schuifdeuren. Deze schuifdeur is meer dan drie meter lang en bestaat dus uit 2 delen die naadloos met elkaar verbonden zijn. In onze toonzaal laten we graag ook nog enkele andere oplossingen zien.

GERUISLOOS KOKEN
    • Heb je extra ruimte boven het plafond, kies dan voor een NOVY PURE LINE. Dit zijn afzuigkappen die je perfect kan inbouw in je (verlaagde) plafond. Of maakt hij echt te veel lawaai? Wie weet is het wel mogelijk om de motor ervan op afstand te plaatsen. Waardoor je bijna geruisloos kan afzuigen.

KOM LANGS EN TEST HET ZELF!

Wil je dat koelkast-systeem nu zelf al eens uittesten? Maak een afspraak en bezoek onze toonzaal. Iemand van het Gyma-team helpt jullie graag verder!

INTERIEUR ARCHITECT

Dit project is in samenwerking met interieur architecte Greet Herman van Apart-Architecten.

  • Graag een offerte voor jouw interieurinrichting?

    We komen altijd eerst even kennismaken en luisteren. Na dit gratis en volstrekt vrijblijvend plaatsbezoek bezorgen we je met plezier een maatwerk prijsvoorstel.