Een op maat gemaakte blikvanger voor het GEA bedrijfsinterieur

Over die eerste indruk

Bij technologieleverancier GEA uit Kontich zit de eerste indruk meteen goed. Klanten en bezoekers worden verwelkomd in een stijlvolle ontvangstruimte met een piekfijn afgewerkte ontvangstbalie. Deze blikvanger van formaat past perfect in het GEA bedrijfsinterieur en onderstreept tegelijkertijd hoeveel belang het bedrijf aan onberispelijke service, maatwerk oplossingen en oog voor detail hecht. Ook de medewerkers en het onthaalteam profiteren mee, want zij genieten nu ook een warm thuisgevoel op het werk.Waarom GEA voor Gyma koos

Dat we kantoorrenovaties volledig in eigen beheer behartigen, was voor GEA een doorslaggevende troef. Eén enkele prijsofferte, één enkel aanspreekpunt én volledige projectcoördinatie, leveren immers maximale tijdswinst en gemoedsrust op.

Dit project in een notendop
  • creatief design voor nieuwe receptieruimte
  • afbraakwerken en afvoer bouwmaterialen
  • plaatsing en afwerking van Gyproc wanden
  • ontwerp, productie en plaatsing baliemeubel

Mooie én praktische gaan wel samen!

GEA vroeg ons om een warm, stijlvol, strak en tijdloos bedrijfsinterieur te creëren zonder praktisch gebruiksgemak uit het oog te verliezen. Voldoende opbergruimte om dossiers discreet weg te bergen, bleek net zo belangrijk als esthetiek. Daarom integreerden we maximale bergruimte in het receptiemeubel, haast onzichtbaar weggewerkt in verborgen kasten zonder handgrepen.

Voor het op maat gemaakte kantoormeubilair kozen we voor stevig, onderhoudsvrij en budgetvriendelijk laminaat met een aparte afwerkingslaag om de exclusieve houtlook te realiseren.

Aan het systeemplafond werd niet geraakt om alle bekabeling netjes te kunnen wegwerken en een vlotte toegang naar technieken te blijven garanderen.

Het resultaat?

GEA is erg tevreden over het nieuwe bedrijfsinterieur, maar ook over de zorgeloze samenwerking gedurende het volledige renovatieproces.

 • Spreekt deze kantoorinrichting je wel aan?

  Kan jouw bedrijfsreceptie of kantoorruimte ook wel een make-over gebruiken? Vraag gerust nog wat extra referenties op of nodig ons meteen uit voor een vrijblijvende kennismaking.