binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk
binnenschrijnwerk

Van keuken renoveren naar totale interieurafwerking

Het begon met een grondige keukenrenovatie

In deze prachtige villa in Brecht (Sint-Lenaerts) mocht interieurbedrijf Gyma de volledige keuken renoveren. De hele ruimte werd van vloer tot plafond gestript om er een nieuwe keuken op maat in te plaatsen met alles erop en eraan. En daar stopte ons werk niet, want naast die gloednieuwe leefkeuken plaatsten we nog heel wat andere interieuritems waar je naar wil blijven kijken.Wat deze nieuwe keuken zo bijzonder maakt
Een doordacht keukenontwerp

Maximale leefruimte en een heerlijk ruimtegevoel. Dat waren de kernwoorden voor het ontwerp van deze nieuwe leefkeuken. De keuze voor een open keuken, een zwevend werkblad en binnendeuren met zo weinig mogelijk hoekjes en kantjes was dan ook snel gemaakt.

Keukeninrichting & materiaalkeuze
  • op maat gemaakte keukenkasten in zwarte MDF met verticale groeven
  • zwevend werkblad (6 cm dik, in verstek) voor maximale beenruimte in onderhoudsvriendelijk Belgian Blue composietmateriaal
  • ingewerkte dampkamp in plafond met recirculatie oplossing (om te vermijden dat er afvoerbuizen naar buiten toe nodig zijn)

Overige Gyma realisaties in deze villa
  • greeploos tv-meubel met verborgen kastruimte
  • badkamerkasten en op maat gemaakt wandmeubel
  • “verborgen” binnendeur van keuken naar wasplaats in aluminium kader

Leuk om weten

Een keuken renoveren met Gyma verloopt verrassend vlot. In deze villa in Brecht hadden we slechts 5 werkdagen nodig tussen de afbraakwerken en de oplevering van de nieuwe keuken! Die snelle doorlooptijd is vooral het gevolg van een uiterst grondige voorbereiding. We starten met een 3D visualisatie van de hele keuken en maken ook digitale technische tekeningen van alle componenten en hun respectieve onderdelen zodat de CNC-machines in onze schrijnwerkerij alle plaatsingsmaterialen vooraf tot op de millimeter nauwkeurig kunnen produceren. Nadien zorgt onze interne projectcoördinator voor een vlotte opvolging van alle geplande werkzaamheden om onnodige wachttijden tot het absolute minimum te beperken.

 • Graag een offerte voor jouw interieurinrichting?

  We komen altijd eerst even kennismaken en luisteren. Na dit gratis en volstrekt vrijblijvend plaatsbezoek bezorgen we je met plezier een maatwerk prijsvoorstel.