Keuken- én badkamerrenovatie in Sint-Katelijne-Waver

Dubbel genot

De keuken en de badkamer zijn belangrijke en drukbezochte plekken in huis. Die moeten zeker praktisch en comfortabel zijn, maar er zit nog veel meer in! Met deze keuken- en badkamerrenovatie in Sint-Katelijne-Waver bewijzen we bij interieurbouw Gyma nog maar eens dat je niet hoeft te kiezen tussen esthetiek en gebruiksgemak. De nieuwe keuken en badkamer van de familie Liesmons-Dom zijn mooi en praktisch tegelijkertijd én je blijft in beide ruimtes dezelfde typerende stijl herkennen.

Afwerking & materiaalkeuze
Keuken op maat
  • keukenasten: in de massa gekleurde laminaat & verstekgreep
  • op maat gemaakte en gelakte aluminium spatwand (Alu-Coating)
  • keramisch werkblad (Dekton, 10 mm) met laminaatversteviging onderaan
  • kwalitatief hoogwaardige inbouwtoestellen van topfabrikant Miele®
  • plaatsing Gyproc wanden met geïntegreerde (sfeer)verlichting

Badkamer op maat

Als basismateriaal voor het op maat gemaakte badkamermeubilair kozen we voor in de massa gekleurde Volkern platen. Dit Trespa plaatmateriaal is waterwerend, onderhoudsvriendelijk en hittebestendig waardoor het materiaal niet uitzet of kromtrekt onder invloed van sterke temperatuurswisselingen.

Het minimalistisch en strak design met geïntegreerd ligbad en verborgen kastruimte onder het bad trekt de strakke look van de nieuwe keuken door naar de badkamer.

Maatwerk binnendeuren

De binnendeuren in de gang bestaan uit op maat gemaakte, massieve blokkaders en zwart geverfde schilderdeuren. Deze samenstelling is oersterk, duurzaam én budgetvriendelijk.

 • Ook een keuken- of badkamerrenovatie bij jou thuis?

  Spontaan gecharmeerd door de stijl van deze maatkeuken en badkamer? Benieuwd wat er nog allemaal mogelijk is en wat er in jouw ruimtes past? We denken graag met je mee tijdens je