Droom je ook van een strakke witte keuken met landelijke charme? Dan is dit zeker een goede inspiratiebron. Bij de Familie Van Den Broeck kozen we samen voor een combinatie van een greeploze witte keuken met gelakte vlakke deuren in combinatie met eiken fronten. De groeven en lintzaagtechniek op deze deuren zorgen voor een landelijke look. Daartegenover brengen de greeploze afgeschuinde deuren en antraciet binnenkasten een tijdloze touch. Het granieten werkblad krijgt een speciale afwerking: Zimbabwe Anciento. Met de juiste tips is dit werkblad perfect te onderhouden.

Kwaliteitsvolle merken zoals Miele, Novy, Blanco etc. geven je keuken een grote meerwaarde en het hoeft daarom niet persé ‘duur’ te zijn.

De ingewerkte spots bovenaan en plintverlichting zorgen ervoor dat ook ’s avonds uw keuken karakter heeft. Heel handig als je snel iets uit de koelkast moet halen zonder al te veel licht aan te steken.

Nieuwe woningen of flinke renovaties willen ook vaak zeggen dat er gewerkt wordt met een centraal ventilatiesysteem over de hele woning. Ook dit werken wij graag voor u weg zodat dit element zo minimaal mogelijk aanwezig is in de ruimtes.“MAKEN JULLIE OOK TAFELS?”

Maximale leefruimte en een heerlijk ruimtegevoel. Dat waren de kernwoorden voor het ontwerp van deze nieuwe leefkeuken. De keuze voor een open keuken, een zwevend werkblad en binnendeuren met zo weinig mogelijk hoekjes en kantjes was dan ook snel gemaakt.

Keukeninrichting & materiaalkeuze
    • Een tafel kiezen kan soms heel moeilijk zijn. Opzoek gaan naar dat tintje houtsoort dat perfect bij je eiland of vloer past, en dan die 50 tinten wit,… Geen probleem. Deze tafel hebben wij speciaal op maat gemaakt voor dit project: een aluminium onderstel met een extra dun aluminium wit gelakt bovenblad. Bij Gyma denken we net wat verder.

  • ENTHOUSIAST?

    Wij denken met jullie mee en kijken er stiekem al naar uit om bij jullie aan de slag te gaan!