Binnendeuren

  • Binnendeur met omlijsting (MDF, Multiplex): verfdeur tubespaan of HPL

Onze omlijstingdeuren zijn in de volksmond vaak beter gekend als ‘deuren met ne chambrang’. Wij trachten met kleine details het verschil te maken, welke het voor de schilder eenvoudiger maken om deze deur te schilderen. Standaard worden dagstukken en sierlijsten voorzien in MDF, welke perfect kunnen worden afgeschilderd.

  • Schuifdeur (bevestiging tegen muur, in gyprocwand, in gyprocplafond)

Schuifdeuren hebben bijna oneindige mogelijkheden. Deze kunnen tegen een bestaande muur worden bevestigd, verdwijnen in een gipskartonwand, de rail kan verdwijnen in het vals plafond, ze kunnen kamerhoog worden uitgevoerd, Soft-close en/of soft-open systemen,…

  • Blinde deuren

Als neusjes van de zalm plaatsen wij blinde deuren voor de moderne of strakkere toepassingen. Deze hebben ook oneindige mogelijkheden zoals: kamerhoge uitvoering, inverse draaizin (indraaiende deur), verwerken in gipskartonwand, verwerken in ruwbouw-metselwerk, voorzien van no-ha slot,…

  • Kamerhoge deuren

Deze deuren kunnen een extra toets geven bij moderne villa's, zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Pivoterende deuren

Deze deuren hebben een extra toets, omdat ze draaien op een draaipunt die in de vloer en het plafond worden bevestigd. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden: draaiend naar beide richtingen of draaiend in één richting met een vaste aanslag.

  • Pivoterende wanden

Deze specialiteit van het Gyma-Team is een weinig voorkomend staaltje vakwerk. Deze uitvoeringen worden altijd door onze studiedienst goed onder de loep genomen, zodat de uitvoering feilloos kan verlopen. Zo kunnen wij wanden tot 500kg die rond hun pivoterende as kunnen draaien. Deze toepassing kan op veschillende manieren verwerkt worden, maak gerust een afspraak met één van onze specialisten!