Actie in de kijker: GRATIS Orgalux basispakket

Actie geldig tijdens onze GYMA OPEN DAYS 9 & 10 maart en de hele maand maart*

Maatwerk In de kijker: GRATIS Orgalux basispakket

In de kijker: GRATIS Orgalux basispakket

Actie in de kijker

Samen met onze partner Van Hoecke zetten we nog een extra actie gekoppeld aan ons opendeurweekend in de kijker. *Krijg een GRATIS Orgalux basispakket bij aankoop van jouw Gyma keuken. Deze actie is geldig voor alle bezoekers tijdens tijdens ons opendeurweekend en voor iedereen die een afspraak maakt in de maand maart. 

Kom Legrabox, Ta'or box en Orgalux basispakketen ontdekken tijdens ons opendeurweekend

In de kijker: GRATIS Orgalux basispakket

Wat is een ORGALUX basispakket?

Wat houdt een Orgalux basispakket nu juist in? Er zijn 9 verschillende pakketten met elk een unieke samenstelling aan lade indelingen. Met het basispakket krijgt u meteen de basics mee die een keuken omtoveren tot een praktische en stijlvolle ruimte waar iedereen met plezier aan de slag gaat. In ieder basispakket zit een bestekindeling en verdelingen om werkbestek in op te bergen. Daarnaast zijn er uitbreidingen met andere handige keukenhulpjes. Tijdens ons opendeurweekend tonen we u de inhoud van een basispakket. 

In de kijker: GRATIS Orgalux basispakket

Wat betekent dit voor jouw Gyma keuken?

Tijdens de ontwerpfase van jouw keuken bekijken we welke indelingen er nodig zijn in jouw keuken. Afhankelijk van het aantal lades en binnenlades stellen we dan een basispakket samen. We werken steeds met Legrabox lades van Blum voor jouw keuken. De Orgalux pakketen zijn gemaakt voor deze Legrabox lades. 

Je kan ook kiezen voor een uitbreiding of upgrade. Dan bekijken we samen met jou welke verdelingen nodig zijn voor jouw maatkeuken. Vindt je het moeilijk om dit op voorhand te beslissen? Dan kunnen we ook een voorstel ter plaatse bekijken zodra jouw keuken geplaatst is en bekijken we per lade wat er juist nodig is qua verdeling. Ook wanneer je reeds een keuken hebt met Legrabox lades, kunnen we achteraf verdelingen voorzien. 

Heb jij graag meer opties in jouw Legrabox of Ta'or box lades? Vraag er naar tijdens jouw afspraak.

Maak hier uw afspraak