Maatwerk Deuren op maat, blokdeuren, invisidoors, ...

Deuren op maat, blokdeuren, invisidoors, ...

Invisidoors - onzichtbare deuren

Wat is een Invisidoor?

Gyma werkt met Argenta® invisidoor systemen (nu bekend onder de naam Arlu®) Wat toelaat om een deur te installeren zonder zichtbaar kader. Het onzichtbare deurkader is geschikt voor draaiende binnendeuren. Doordat het kader mee bepleisterd of bekleed kan worden is het mogelijk om een pure en strakke woning te creëren. Deze deur ligt mooi in lijn met de wand en geeft een minimalistisch resultaat. Naast een geplamuurde versie is het ook mogelijk een wand en deur af te werken in laminaat, fineer of ander plaatmateriaal. Wie kiest voor een onzichtbare deur, kiest voor een esthetische oplossing. Alle Gyma deuren worden op maat gemaakt, dus ook afwijkende maten zijn steeds mogelijk. Naast binnendeuren plaatsen wij ook lambrisering. Laat jouw wandafwerking doorlopen in de deurafwerking en krijg een prachtig afgewerkte wand als resultaat.

Is een invisidoor ook iets voor jou? Bij Gyma krijg je al een afgewerkte Invisidoor vanaf 701 euro*. 

Zijn invisidoors ook iets voor jou? Bij Gyma krijg je al een afgewerkte Invisidoor vanaf 701 euro*
Deuren op maat, blokdeuren, invisidoors, ...

Blokdeuren

Wat is een blokdeur?

Een blokdeur is een deur die perfect aansluit  bij de rest van de muur, doordat de deur, het kader en de wand gelijk geplaatst worden. Een blokdeur kan voorzien worden van zichtbare of onzichtbare scharnieren en van zichtbare of onzichtbare kozijnen (= invisidoors)

Wat is het verschil tussen een blok(kader)deur en een invisidoor?

Het verschil zit hem in het kader. Waarbij een invisidoor een onzichtbaar kader heeft, heet een blokdeur nog steeds een zichtbaar (blokvormig) kader. Maar beide liggen in dezelfde lijn met de muur. Beide zijn esthetisch minimalistisch, maar een invisidoor heeft nog minder zichtbare randen. 

Bij Gyma heeft u reeds een blokdeur vanaf 550euro*

Naast blokdeuren en invisidoors bieden wij allerlei deuren op maat aan waaronder ook glazen deuren (met of zonder smeedwerk). Lees meer hier 

* Boven vermelde prijzen zijn startprijzen en exclusief btw, afsmeren, deurkruk, plaatsing en opmeting.

Voor een concrete offerte, contacteer ons via info@gyma.be en wij maken een offerte op maat van jouw vraag.