2 yearss ago
Wanneer valt het bouwverlof in 2017?

Maandag 10 juli starten wij ons jaarlijks bouwverlof en is Gyma gesloten t.e.m. Zondag 30 juli. In augustus zijn we ook alle zaterdagen gesloten.

2 yearss ago
Wanneer is Gyma open/gesloten?

Kijk op de contactpagina voor de openingsuren.

2 yearss ago
Staat uw vraag er niet tussen?

Laat het ons weten en wij helpen u graag verder. U kan dit doen via het contactformulier of door te bellen of te e-mailen.

2 yearss ago
Hoe bekom ik een offerte voor mijn project?

Vul het contactformulier in op de contact pagina. U kan ook bellen of een mail sturen met uw vragen.

2 yearss ago
Het voordeel van één werfleider toegewezen te krijgen!

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact dat zich uit in een prettige manier van omgang. Er word u 1 persoon toegewezen die alles weet over uw dossier en project.

Ook duidelijkheid en helderheid vinden we belangrijk en daarom werken we kort op de bal zodat we goed kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Afspraak is afspraak, helderheid is duidelijkheid en we zijn goed bereikbaar.

2 yearss ago
Gyma als onderaannemer?

U bent aannemer en zoekt een partner om bijvoorbeeld de binnenkant van een project te verzorgen. Twijfel dan niet want u bent bij Gyma aan het juiste adres.

 

Neem vrijblijvend contact op met één van onze mensen.

2 yearss ago
Wanneer geniet ik van 6% BTW?

Alkle informatie of u recht heeft op het 6% BTW tarief vind u in onderstaande link.

 

http://koba.minfin.fgov.be/commande/pdf/brochure-verbouwen-btw-6-2012.pdf

2 yearss ago
Hoe kan ik Gyma het beste contacteren?

Voor Gyma te contacteren gaat u het beste naar onze contact pagina.

3 yearss ago
Is Gyma een geregistreerd aannemer?

Elke onderneming die in België werken in onroerende staat uitvoert, kan zich laten registreren als aannemer bij de Registratiecommissie van zijn provincie. De registratie zal worden toegekend als de aannemer in orde is met zijn sociale en fiscale verplichtingen. Vroeger was het nuttig geregistreerd te zijn om onze diensten aan particulieren aan te bieden. Die konden dan een aantal premies of belastingverminderingen genieten. Om van deze belastingsvermindering (21% > 6% BTW) te kunnen genieten moeten de aannemer nu niet meer geregistreerd zijn. (dit is nu niet meer nodig op federaal niveau) Meer over dit onderwerp vindt u op www.confederatiebouw.be

Registratie nummer Gyma B.V.B.A. 0438.378.038/021611